Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek a kék...

Gál Zoé kérdése:

Mi a véleményetek a kék hajszínről? Tetszik nektek?

Figyelt kérdés

2018. jan. 21. 17:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha valakinek passzol a stílusához és jó árnyalatot választ tud szép lenni. Képen időnként tetszenek az ilyen extrémebb hajszínek, de élőben még nem láttam olyat ami tényleg jól nézett volna ki. Meg szerintem az ilyen nagyon színes hajnál a lenövés meg a kifakult hajszín nagyon csúnya és sokkal feltűnőbb, úgyhogy én pl. nem vállalnám, mert túl gyakran kéne újrafesteni. De instagrammin jól tudnak kinézni
2018. jan. 21. 17:56
 2/9 anonim ***** válasza:
62%

Tetszett, amikor még nem lett ekkora divat. Pár éve még különlegesnek számított bármilyen rikító színű haj, ma már az összes instagram-hajszobrász neon színeket használ, persze kimosható festéket, a lányok meg 11 éves kortól felfelé zöld, kék, piros stb. színű hajjal futkoznak. Kb. minden második tinilány.

Gondolom te is 13-14 körül lehetsz, és szeretnél olyan frizurát, mint a menő csajoknak az instán... hogy egyedi legyél...

2018. jan. 21. 18:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
én láttam nagyon szépet élőben, kb egy rondát. Az azért volt ronda, mert lenőtt rengeteget. Ilyen festett szineknél nagyon csúnya ha lenő.. és havonta, másfél havonta kell járni fodrászhoz, ami nem éri meg. Tényleg csak pár napig szép
2018. jan. 21. 18:12
 4/9 Metionin ***** válasza:
100%
Nekem ovis korom óta a nagy szerelmem a kék haj, kb. 5 éve van mindig valahol kék a hajamban. Most pár éve fekete-kék átmenetes. Szóval nekem tetszik maga a szín, emberrel összerakva viszont láttam már csúnyákat is, de ott szinte mindig látszódott hogy csak ilyen "nyári szünetes" hajfestés ami jó csúnyán kopik kifelé.
2018. jan. 21. 22:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Chloe Price, the best.
2018. jan. 24. 11:04
 6/9 anonim válasza:
Nekem volt kék is, zöld is. A kék nagyon tetszett, de a zöld az rikítóbb és azért jobb. :D Próbáld ki, semmi bajod nem lesz, max annyi, hogy többet nem lesz kék a hajad. Bár nekem csak a tarajam volt festve, nem az egész.
2018. jan. 27. 16:27
 7/9 anonim ***** válasza:

Fodrász vagyok , nekem volt már minden színű a hajam!Igazából pink volt sokáig , kék , zöld , lila, stb átmeneti..Probáld ki veszteni valód nincs.Németo. rendeltem a hajfestéket brutál sokáig tartotta a színét csak a lenővést kellett festeni . De egy kis melir bele és észre se venni ..

Én már ráuntam az extrém szinekre mikor elkezdtem még nem volt "divat" most sok ember kér ilyet..

Ami tetszet nagyon a szivárvány szineibe pompázott de változatos vagyok ,egy szín sose volt a hajamba (fekete) .

Párom mindig mondta van még vmi új sźín a festékiparba ami nem volt a hajamba?

Elmult a fiatalság elmult ez is.. haladni kell a korral azért ! Légy bátor !! Tegyél hozzá melírt ha nem akarod annyira rikitson a fejed !

2018. jan. 28. 10:14
 8/9 Phantunnel válasza:
szerintem feketével kombinálva egyáltalán nem rikító. Inkább macsós, elegáns. Főleg ha valakinek sötétbarna az eredeti hajszíne még ha lenő se fontos átfesteni annyira.
2018. jan. 28. 18:55
 9/9 Mor -san válasza:
Szerintem az a legszebb, leg visszafogottab kék haj ami, megtartja a barna színét és a végénél van a kék. De nem rikító! Hanem a sötétbarnához sötétkék! Ami aztjelenti, hogy szép az átmenet és nem kell többet a festésen aggódni! (A lenövések nagyon csúnyák)
2018. jan. 29. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!