Lapos haj ellen?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok, és lelapul a hajam.Sok képen másoknak viszont 'van tartása'.Hogy lehetne megoldani?Hajlakk?
Ha lehet hajzselét kerülöm :D
2018. jan. 21. 14:39
1/3 anonim válasza:
Nem tudom milyen hosszú a hajad, de sokat segít, ha úgy szárítod meg, hogy lehajtod a fejed. Előtte rakhatsz rá egy kis hajhabot.
2/3 anonim válasza:
Én egyszer próbáltam egy sampont amitől úg állt a hajam, mintha megrázott volna az áram😂 a sampon a Head and shoulders extra volume sampon. Én lány vagyok és ez engem nagyon zavart, de ha neked tartás kell, akkor ajánlom😄 (a sampon nevét lehet, hogy rosszul írtam)
3/3 anonim válasza:
Az előttem írt ötletek is mind jók, illetve még annyival egészíteném ki, hogy van volumen növelő, hajtőemelő spray is amitől dúsabbnak hat a hajad. Illetve személy szerint én (bár nem sűrűn mert nem olcsó) Batiste szárazsampont használok, ami szintén ad egyfajta tartást a hajnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!