Mi a tapasztalatotok a dauerrel kapcsolatosan?
hát középig érő hajam van és se nem göndör se nem egyenes ugy a kettő között, ebből kifolyólag sehogy sem áll. ha kivasalom akkor töredezik a vége, ha ugy hagyom akkor meg néha bénán néz ki. mostanában melőzöm a hajvasalót és gondolkozok a dauernál, de nem tudom, hogy mien lenne és h mennyire kárositja a hajat. léci segitsetek nekem.
-mennyire kárositja a hajat?
-mi a tapasztalatotok?
-mien 'csavaró nagyságba' lenne jó? (nem tudtam érthetőbben leirni, bocsi)
ezekre gondoltam:
Teljesen tönkreteszi a hajat ha nem ápolod megfelelően, azaz minimum kétezer forintot havonta kell rá költened a mindenféle hajápoló kenceficékre!
Anyunak is dauerolva van a haja és neki teljesen tönkre tette és kb. fülig érőre kéne levágni, hogy egészséges legyen a haja, pedig használja a hajvégápolókat.
A hátközépig érő hajad, ha jól csinálják és valóban göndör lesz, akkor úgy váll alá fog érni. Csakis fodrásszal csináltasd meg, akiben megbízol, mert nagyon csúnyán el lehet rontani! És a házi dauer általában nem fogja be a hajat rendesen és ilyen nagyon hullámos lesz a haj, nem pedig göndör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!