Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van még itt rajtam kivül, aki...

Van még itt rajtam kivül, aki nem szőrtelenít 20 évesen?

Figyelt kérdés

A hónaljamat, bajszomat persze igen, ez zavar.

A lábamra egyszerűen nics időm, a suli, munka mellett. Szerencsére senki se látja.

2018. jan. 20. 21:20
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
En a telen eddig kb 2-3x szortelenitettem a labam osszvissz, azt is max azert mert mentem valami buliba vagy olyan ruha volt rajtam. Ugy vagyok vele, hogy minek, ha senki se latja?:D
2018. jan. 20. 21:39
 2/9 anonim ***** válasza:
13%
Elég igénytelenek lehettek.... 🤮
2018. jan. 20. 21:55
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
Kettes en eleg sok lanyt ismerek, aki nem csinalja telen (oszinten bevallottak nekem), sot szerintem nok 60%a nem szokta, ha nem kell🤔
2018. jan. 20. 22:04
 4/9 anonim ***** válasza:
67%

48% nőt nem látott még, max az anyját

Ha nincsen barátom én sem szoktam, nem járok strandra, max. ha szoknyát húzok.

2018. jan. 20. 22:11
 5/9 Miss Endzsi ***** válasza:
48%

Mindennap szőrtelenítek, mindenhol. Én így érzem magam igényesnek, nem bírnám ki. Ha te így érzed, érezd, semmi köze hozzá senkinek.

20/L

2018. jan. 20. 22:35
 6/9 anonim ***** válasza:
26%

Én is minden nap.

Másnak szive joga nem ezt tenni.

2018. jan. 20. 23:53
 7/9 anonim ***** válasza:
77%
Én is szívesen tenném mindennap, de igazából akkor, amikor időm van rá. Igen, van barátom (és?), nem, nem vagyok igénytelen. Igen, fontosnak tartom, de nem ettől leszek értékes meg nőies. Ha van egy kis szőr, akkor nem mutogatom, ha meg már zavar, akkor gyorsan leszedem, ennyi. Rég nem problémázok már ezen a kérdésen. Azt meg leshetik, hogy én az arcomat szőrtelenítsem néhány sötétebb pihe miatt. Akinek nem tetszik, nem nézi.
2018. jan. 21. 01:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Télen én sem. l.
2018. jan. 21. 08:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Ott szőrtelenítek ahol zavar. Télen a lábamon pl nem zavar, mert itthon is hosszú nadrágban vagyok, ha kimegyek akkor is, az átváltásnál meg zuhanyzásnál nem látom annyi ideig hogy zavarjon, így azt hagyom. Amint jobb idő lesz, többet látom meg hozzá is érek meg minden és zavar, úgyhogy leszedem. Arcon, ágyékon van hogy zavar és akkor leszedem, de van hogy egyszerűen nincs időm, mert ezeket nem lehet csak lekapni borotvával (nagyon érzékeny a bőröm, nem bírja). Ez évszaktól eléggé független, mert nyáron se igazán járok strandra ahol számítana. Párom nincs, szóval másra nem kell gondolnom, de amúgy is úgy vagyok vele, hogy az én testem, elsősorban az van ami nekem jó, nem az ami másnak tetszik.
2018. jan. 21. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!