Szörnyen ronda az arcom és minden más rajtam. Mit tehetnék?
15 éves vagy, tele ingadozó depresszív gondolatokkal.
Nézd:
Ne add fel! Menj el edzeni, szőrteleníts gyakran. Sok nő szőrös mindenhol, képzeld, nekem a karszőröm dúsabb és hosszabb a barátoménál. :D Érzékeny a bőröm, így nehéz borotválkoznom is. Otromba orrom van és lógnak a melleim, de ez messze nem ok az öngyilkosságra.
15 évesen a tinik csúnyák. Fogadd el! Én is rondább voltam ilyen idősen, mind rondábbak voltunk. Pattanások, hormonok, borzasztó egy időszak. :D
Ne szomorkodj ezek miatt! Menj el kozmetikushoz, van olcsó belőle. Van ingyenes is, ilyen gyakorló sulikban. Edzeni is lehet ingyen. 166 cm-hez 65 kg még nem a világvége, kb 5 kilót kéne leadnod, ami nem sok. Egyes embereknek 100 kilókat is le kell, és van, aki meg is csinálja!
Lehetsz még okos, gazdag, sikeres, bármilyen téren! Lehetsz boldog, szerelmes, csalódott, stresszes, hisztérikus, nyugodt, bármilyen, ne dobd el a lehetőségeid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!