Vannak itt szakállasok? Kezdjem elölről?
Egy ideje már növesztem a szakállam, pontosan nem tudom mióta, nagyjából 3-5 hónapja. Már elég hosszú, de közel se akkora, mint amilyet szeretnék. Egész idő alatt nem foglalkoztam vele, azt hittem hogy a szakáll igénytelen, nem kell vele csinálni semmit. Az elején amikor már kicsit hosszabb lett, le akartam vágni a kiálló hosszabb szálakból, hogy egy hosszúságban legyen mindenhol, de bele estem abba a hibába hogy mindenhol levágtam fele olyan hosszúra, 1 hónap múlva ezt sikerült újra eljátszanom. Nagyjából 1 hónapja el kezdtem konditerembe edzeni és egészségesen, fehérjedúsan táplálkozni. Kb. 1 hete használok szakállolajat és fésűt.
A napokban kezdtem el olvasgatni szakáll témában és láttam hogy az edzéstől, a normális táplálkozástól, az olajtól és fésüléstől erősebb és egészségesebb lesz a szakáll. Olvastam azt is hogy vannak a növekedésnek szakaszai, a gyors növekedés, a stagnálás, hullás és kezdődik elölről. Én a gyors növekedésnél vágtam le kétszer is fele olyan hosszúra, most meg úgy veszem észre hogy stagnál egy ideje.
Ezeket figyelembe véve lenne-e értelme teljesen levágni és elölről kezdeni, de most már úgy, hogy az elejétől fogva rendesen eszek, edzek, szakállolaj+fésű és nem vagdosok bele, vagy nem lenne különbség és hagyjam így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!