Ez a haj hogy néz ki elölről?
Figyelt kérdés
Ilyet szeretnék a szalagavatómra, nekem fekete hajam van. Csak ilyen képeket találtam, de jó lenne tudni hogy milyen elölről nézve, hogy jól állna e nekem. Valaki tud képet linkelni róla?
2014. jan. 31. 20:41
2/2 anonim válasza:
Olyan,hogy látszik az egész fejformád (én ezt nem szeretem annyira)
de látszik,hogy hátra van téve az összes hajuk.Jó nyilván előre lehet tenni párat.
Csak be van sütve éppen hullámosra és ízlésesen,lazán körbe van fonva.Szerintem az egyik hétvégén csináltasd meg egy ügyesebb kezű barátnőddel(nem kell profin,de már az is jó,ha ahhoz hasonló és eltudod magadon képzelni)
Előröl nem találtam ilyen képet,de rajtad úgyis egészen máshogy néz ki.Vagy ha van fodrász ismerősöd vagy esetleg aki annak tanul akkor kérd meg,hogy gyakorolja rajtad ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!