Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A forró víztől (fürdés)...

A forró víztől (fürdés) kikopik a hajfesték a hajamból?

Figyelt kérdés

Sajnos elnéztem a színt és valahol olvastam hogy a forró víz fakíthat rajta. Ez igaz? És ha igen mennyi ideig kell minimum fürödni??

Esetleg más módszerek amivel gyorsabban megszabadulhatok a színtől?

Köszi előre is

2018. jan. 5. 19:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Hajfesték eltávolító vagy szőkítő sampon
2018. jan. 5. 20:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Milyen szín? Én Wu2 korpásodásra való sampont szoktam elkeverni egy kis porrá zúzott c-vitaminnal, és pakolásnak felrakom 1 órára. A C-vitamin szárít eléggé, de ezt ki is hagyhatod akár, bár nekem így jobban bevált, csak utána valami tápláló hajpakolás is kell. Nekem ez szuperül kiszedi, azonban nekem extrém színű szokott lenni a hajam, feketére pl nem tudom hogy mennyit segítene :D
2018. jan. 6. 00:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Szőkítő sampon nem fog rajta koptatni!!! Minden festék kopik az elején, van amelyik jobban, van amelyik kevésbé ereszti a színét. Teljesen nem fog kikopni akkor sem. Jól át kell mosni még akár 2x is samponnal, és előbb utóbb talán fakulni fog.
2018. jan. 8. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!