Hajhullás elleni kapszula?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kisebb koromban egész dús volt a hajam, aztán elkezdett hullani. Tudom, hogy a hajhullás valamilyen szinten természetesnek számít, de nekem minden fésülködésnél és hajmosásnál egész sok jön ki. Ez a hajamon is meglátszik. Sokkal vékonyabb és ha felfogom a hajam is észrevehető a fejbőrömön. Eddig nem nagyon törődtem vele, de most már eléggé zavar. Voltam már többször is vérvételen, de nem tudtuk meg, hogy mitől hullhat pl vashiányom sincs. Gondoltam arra, hogy valami hajerősítő kapszulát kéne szednem, de nem vagyok járatos a dolgokban. Használnak ezek? Milyet érdemes venni? Van olyan ami kisebb szemű? Esetleg valami más a hajhullás ellen?
Előre is köszönöm a tanácsokat.
2018. jan. 4. 12:44
2/2 BulmaSwan válasza:
Pajzsmirigyeddel minden rendben? A vérképen TSH, FT4? Ha tényleg régóta hullik a hajad és ennyire meg is látszik, akkor szerintem biztos, hogy valami egészségügyi gond állhat a háttérben. Én a Merz kapszulát szedtem mikor nagyon hullott a hajam, az segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!