Hajhullás elleni kapszula?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Szőkített hajam van. Nagyon hullik. Elég rövid, töredezett, csúnya. Csak egyszer volt szőkítve, de nem akarom többet, csak lenövesztem.
Nem használok semmilyen csodaszert. Glisskur sampont, balzsamot szoktam, és néha olajat a végére.
Iszonyatosan hullik. Kb azóta hull amióta festem, olyan 5 éve, ezért is akarok leállni vele.
Facebook tele van a magic hair kapszula reklámjával, de a krémmánián írt kommentek nem győztek meg.
Van valami tippetek, milyen vitamint szedjek ami kicsit megállítja a hajhullást?? Illetve, ha tudtok linket, hogy honnan tudom megrendelni.
Köszönöm
2017. aug. 27. 10:43
1/2 anonim válasza:
Nekem a Magic hair csak pénzkidobás volt. Vannak sokkal olcsóbb tabik is, pl a Dm-es Das gesunde plus. 1000ft alatt van, krémmánián sok jó véleményt olvashatsz róla. :)
2/2 anonim válasza:
Forcapil és a Hairclinic is jó, nem reklám- kipróbáltam. Ezeket lehet kapni Rossmann/DM-ben vagy patikában is. Persze ezek főleg tápanyaghiányos hullásra jók. Ha más okozza a hullást, pl vashiány, fogászati/nőgyógyászati gyulladás vagy pajzsmirigy eltérés akkor nehezebben hatnak. Egy teljes körű laborvizsgálat nem ártana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!