A boltban "hivatalosan" szabad kinyitni a tusfürdőt higy megszagoljam?
Én is mindig mindent nyitogatok :D
Pl nem egyszer volt már olyan hogy hajfestékből hiányzott a színelőhívó, vagy a fekete helyett barna volt benne. Persze nem cserélték ki. Azóta mindig belelesek, nem veszek zsákbamacskát.
DM-ben, Rossmann-ban mindig megszagolom, látott is már sok ott dolgozó, de nem szóltak.
Viszont van egy kínai mindenes, ott veszek literes Kallos-t, és mindig megszagoltam, hogy milyen lehet, meg csekkoltam a színét - a hajszínezőhöz fehéret kellett keverni, nem sárgásat, tiszta fehéret. Aztán most már láttam, hogy ki van írva kis A4-es papírokra, hogy ne nyitogassuk.
Az öblítőt is meg szoktam szagolni. Szerintem az ilyeneket nem gáz kinyitni, nem romlik tőle, és nem fogy. Dezodort kifújni már gáz, képzeld, hogy megveszel olyat teljes áron, amiből a felét már kifújták.
Mondjuk érdekes hogy parfümből, sminkből van kint teszter de más olyan holmiból aminek fontos az illata nincs, bár így hogy ki lehet nyitni végülis nem olyan nagy gond.
A kallos sampont/balzsamot én fodrászkellékesben veszem, ott mondták is az eladók hogy nyugodtan nyissam ki, szagoljam meg
8# pedig logikus ez. Aminél a mintázás rongálja a termék minőségét, mennyiségét, ott van teszter pl rúzs, parfüm.
A tusfürdő szaglásával pedig nem szagolod ki az illatát.............
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!