Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A boltban "hivatalosan"...

A boltban "hivatalosan" szabad kinyitni a tusfürdőt higy megszagoljam?

Figyelt kérdés
Ugyebár szinte mindenki felpattintja a tusfürdő kupakját higy beleszagoljon, én nem szeretem ezt csinálni de muszáj ha nem akarok zsákbamacskát venni, alapból szabad ilyet vagy az eladó szól ha meglátja?
2018. jan. 3. 14:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg ezért kell(ene) lennie egy próbapéldánynak, amit lehet szagolgatni, nyitogatni - de nem sok helyen van.
2018. jan. 3. 14:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
En mindig felnyitom ha nem tudom milyen illatu a tussfurdo stb... Mar lattak eladok es nem szoltak semmit :D. Sot meg jottek mutatni hogy lehet a masik termek jobb illatu. Vagy pl hogy a panten akcioba van meg reklamoztak.
2018. jan. 3. 15:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is mindig mindent nyitogatok :D

Pl nem egyszer volt már olyan hogy hajfestékből hiányzott a színelőhívó, vagy a fekete helyett barna volt benne. Persze nem cserélték ki. Azóta mindig belelesek, nem veszek zsákbamacskát.

2018. jan. 3. 15:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem sosem szóltak még, mindig nyitogatok meg szagolgatok
2018. jan. 3. 16:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Hivatalosan nem tudom,de nekem nem szóltak még érte,pedig az őr is látta.A dezodorokkal kell vigyázni,nehogy magadra fújd,mert lopásnak számít.
2018. jan. 3. 19:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Tusfürdőért nem szoktak, de a dezodorért szóltak már rám (nem magamra fújtam).
2018. jan. 3. 19:46
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

DM-ben, Rossmann-ban mindig megszagolom, látott is már sok ott dolgozó, de nem szóltak.

Viszont van egy kínai mindenes, ott veszek literes Kallos-t, és mindig megszagoltam, hogy milyen lehet, meg csekkoltam a színét - a hajszínezőhöz fehéret kellett keverni, nem sárgásat, tiszta fehéret. Aztán most már láttam, hogy ki van írva kis A4-es papírokra, hogy ne nyitogassuk.

Az öblítőt is meg szoktam szagolni. Szerintem az ilyeneket nem gáz kinyitni, nem romlik tőle, és nem fogy. Dezodort kifújni már gáz, képzeld, hogy megveszel olyat teljes áron, amiből a felét már kifújták.

2018. jan. 3. 21:43
 8/9 A kérdező kommentje:

Mondjuk érdekes hogy parfümből, sminkből van kint teszter de más olyan holmiból aminek fontos az illata nincs, bár így hogy ki lehet nyitni végülis nem olyan nagy gond.

A kallos sampont/balzsamot én fodrászkellékesben veszem, ott mondták is az eladók hogy nyugodtan nyissam ki, szagoljam meg

2018. jan. 3. 22:39
 9/9 anonim ***** válasza:

8# pedig logikus ez. Aminél a mintázás rongálja a termék minőségét, mennyiségét, ott van teszter pl rúzs, parfüm.

A tusfürdő szaglásával pedig nem szagolod ki az illatát.............

2018. jan. 4. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!