Miért rakatnak fel a lányok kevesebb póthajat, mint ami szükséges lenne?
Tonkretettem a hajam a sok tartós hullammal és festessel. Majd vasalassal és szintén festessel.
Le van a hajam vágva rövidre. Short bob hajam van és nem szeretem a rövidet. Én úgy oldottam meg hogy vettem lofarkakat azaz copfokat és a kis hajambol amit tudok osszefogok és ráteszem a copfot a pillangocsattal. Szépen elrendezgetem és nem látszik h nem a saját fekete hajam.
Ja és szintetikus. De szépek és természetes hatasuak.
Jelenleg 2 van 2 hullámos egy közepesen hosszú (20inch) és egy hosszabb).
Egyik csak 7500 Ft volt a másik 22ezer.
Inkább ezek mint a felvarrt póthaj ami kevés és látszik. Na meg nincs osszenyirva a sajattal, nincs átmenet.....
Jaj az ilyenektől agyvérzést tudok kapni.
Mikor a saját haja full rövid de ráb assza a két méteres tök más árnyalatú pár tincs undormányt és azthiszi hogy ő most de szép. Nem hinném hogy ez akármelyik férfinak is jobban bejönne mint a saját rövidebb haja. Főleg mikor beletúr a nő hajába azt akad bele!! Nagyon de nagyon ritka az igényes póthaj. Aki meg igénytelen annak tök mindegy mivan a fején vessenek magukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!