Ti milyen fényvédőt használtok arcra a hétköznapokra?
2.-3. válaszoló: igen, én is koreai termékeken gondolkodtam csak gondoltam hátha van valakinek itthon is elérhető bevált terméke :) de valszeg rendelni fogok inkább. pont ezt az etude house-t néztem ki amúgy :D szóval szuper, akkor az lesz!
1. válaszoló: köszi, de hidd el, hogy most ráfér a bőrömre a heti 1-szeri hámlasztás, ami mellett igenis fontos a fényvédelem (ami nem a napfényről szól, hanem a káros sugarak elleni védekezésről - tehát 'ha nem süt a nap', akkor is kell fényvédő egyébként is, nem csupán hámlasztás esetén :) )
Én gyenge hámlasztót használok minden nap, illtve enyhe retinolt. Keveset vagyok kint a szabadban, október közepétől már csak a BB krémemet és az arckrémemet használom. SPF25 és SPF15, tudom, nem adódik össze az értékük, de valamelyest segít az arckrém az alapozómnak stabilan tartani a fényvédő erejét :) Szerintem ez bőven elég télre neked is, de esetleg a hámlasztásod után 1-2 napig használhatnád az erős fényvédőt (ha nem találsz jobbat:).
Én Etude BB-t használok és Balea mandulaolajos nappali krémet.
Illetve szeretnék neked ajánlani egy másik Balea terméket: [link]
Mindennap hámlasztok. La Roche Posay-t használok én is. Mondjuk ebből a márkából is használtam olyat, ami kritikán aluli volt, fehér és ragacsos, nem hiszem, hogy arra bárki sminkelt.
Amit most használok, az Anthelios XL 50+ Anti-Shine. Álom rá sminkelni.
Innisfree tényleg jó, de nekem a Bioré fényvédői a kedvenceim.
Én mondjuk ilyenkor is általában 40-50-est használok, mert nem fogok mindenfélét venni évszakonként :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!