Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vékonyszálú hajat minden...

Vékonyszálú hajat minden esetben rövidre kell vágni?

Figyelt kérdés

Genetikailag vékonyszálú, puha, kisbaba hajam van, valamivel a mellem alá ér.

Nem ritkás, sőt, sok hajszálam van, nem látszik sehol a fejbőröm. Nagyhullámos, emiatt van tartása is, nem lapul a fejemre.

Nem vasalom, vagy göndörítem, vigyázok rá.

Kb ilyesmi, ami a mennyiséget, struktúrát, fazont illeti:

[link]

Egy picivel hosszabb mint neki, de tervezem visszavágatni ilyenre, mert akkor szebbek a végek.

Mennyiségileg nincs kevés hajam, sok hajszálam van, de olyan vékony, hogy ha összefogom, befonom, kevésnek hat, ezért mindig ki van bontva vagy kontyban.

Mindig olvasom itt, hogy a vékonyszálú haj csak röviden jó, fülig max állig érő hosszal, azalatt csúnya, tépett tyúk hatást kelt.

Sajnos nem illik a rövid haj, nem elég szép hozzá az arcformám, illetve a hajam a járomcsont és az áll között kezd hullámosodni, ha levágatnám, mindig vasalnom kéne.

Ilyenkor mi a legjobb megoldás?

2017. dec. 30. 15:43
 1/5 A kérdező kommentje:

Nekem is jobban tetszik az extrém dús haj, van egy lány ismerősöm, akinek befonva olyan vastag a haja, mint a felkarom, de sajnos nekem nem olyan jutott.

Póthajat nem szeretnék.

2017. dec. 30. 15:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi kicsit off a válaszom, csak vicces hogy nekem meg nagyon dús és vastagszálú, hosszú hajam van, szeretem nagyon mert nagyon szép de sötét pillanataimban már gondoltam rá hogy levágatom, hogy, megkönnyítsem az életem :D Mindenki irigyli de én meg elcserélném egy vékonyabb szálú hajért. :D

De amúgy az a haj ami a képen van szerintem nagyon szép, ha a tied is olyan mi bajod van vele? Szerintem jól néz ki.

2017. dec. 30. 16:06
 3/5 anonim ***** válasza:
51%
szerintem pont hogy minél hosszabb annál jobb ilyen hajnál. a rövid vékonyszálú haj könnyen lelaposodik
2017. dec. 30. 16:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha szép, egészséges és nem lelapul, akkor nyugodtan hagyd hosszúra, ahogy tetszik. Az a lényeg, hogy a vége legyen rendszeresen vágva, ne legyen elvékonyodva, mert akkor még kevesebbnek, vékonyabbnak tűnik. Nekem tetszik az ilyen haj, szép esése van, nekem nagyon vastag, erős hajam van, és néha bizony szeretnék ilyen kis pihés frizurát.
2017. dec. 30. 17:31
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagy hullámos hajad van akkor szerintem nyugodtan növesztheted amilyen hosszúra csak akarod, mivel a hullámos, göndör haj eleve nagyobb volumenűnek hat. Max. ha még így sem vagy elégedett a volumennel vágass bele picit rövidebb szinteket.
2017. dec. 30. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!