Vékonyszálú hajat minden esetben rövidre kell vágni?
Genetikailag vékonyszálú, puha, kisbaba hajam van, valamivel a mellem alá ér.
Nem ritkás, sőt, sok hajszálam van, nem látszik sehol a fejbőröm. Nagyhullámos, emiatt van tartása is, nem lapul a fejemre.
Nem vasalom, vagy göndörítem, vigyázok rá.
Kb ilyesmi, ami a mennyiséget, struktúrát, fazont illeti:
Egy picivel hosszabb mint neki, de tervezem visszavágatni ilyenre, mert akkor szebbek a végek.
Mennyiségileg nincs kevés hajam, sok hajszálam van, de olyan vékony, hogy ha összefogom, befonom, kevésnek hat, ezért mindig ki van bontva vagy kontyban.
Mindig olvasom itt, hogy a vékonyszálú haj csak röviden jó, fülig max állig érő hosszal, azalatt csúnya, tépett tyúk hatást kelt.
Sajnos nem illik a rövid haj, nem elég szép hozzá az arcformám, illetve a hajam a járomcsont és az áll között kezd hullámosodni, ha levágatnám, mindig vasalnom kéne.
Ilyenkor mi a legjobb megoldás?
Nekem is jobban tetszik az extrém dús haj, van egy lány ismerősöm, akinek befonva olyan vastag a haja, mint a felkarom, de sajnos nekem nem olyan jutott.
Póthajat nem szeretnék.
Bocsi kicsit off a válaszom, csak vicces hogy nekem meg nagyon dús és vastagszálú, hosszú hajam van, szeretem nagyon mert nagyon szép de sötét pillanataimban már gondoltam rá hogy levágatom, hogy, megkönnyítsem az életem :D Mindenki irigyli de én meg elcserélném egy vékonyabb szálú hajért. :D
De amúgy az a haj ami a képen van szerintem nagyon szép, ha a tied is olyan mi bajod van vele? Szerintem jól néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!