Melyek a legjobb samponok, amitől nem zsírosodik gyorsan a haj, hajtőemelő és vékonyszálú hajra ajánlott?
Nem tudom milyen árkategóriában keresel,de én természetes szőke,és vékony szálú hajúként a L'oreál Botanicals korianderes sampon-balzsam kombóját tudnám neked ajánlani.Az illatával meg kell barátkozni,mivel eléggé gyógynövényes,plusz ugye a hajtőt nem emeli,de a zsírosodást remekül kezeli,és kifejezetten jó vékonyszálú hajra.De nem lesz lelapult tőle a haj.
Azt hiszem 400 ml-es a sampon,a balzsam 200 milis.De megtalálható hajpakolás és szérum is.2400 Ft körül vannak ezek a termékek.
De a Pantene termékei is csodálatosak,pl az Aqua Light termékcsaládja,ami volument ad a hajnak anélkül,hogy elnehezítené,vagy a nature fusion sampon-balzsamjuk is remek!Ők 1200 forintos átlagárban vannak,bár ezt üzlet válogatja.
Szerintem megéri kipróbálni valamelyikőjüket,remélem tudtam valamit segíteni! :) 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!