Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Másnak is kivan a töke a...

Másnak is kivan a töke a szilikonmentes samponokkal?!

Figyelt kérdés

Garniert használtam két hónapig, a hetekben lett elviselhetetlen a frizurám, aztán vettem észre hogy szilikonmentes a sampon. A hajam kidobja a tupírt, a hajlakkot fújhatom rá semmit nem ér, azt is ledobja, folyamatosan száll, most körülbelül két ujjam közé tudom csípni az összes hajamat, mert olyan vékony lett. Jelenleg a babahaj az enyémhez képest erős!

Mi ez a ballibsi hülyeség hogy szilikon meg szulfátmentes minden és normális sampont nem találok??

2017. dec. 29. 16:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
értem a szilikon működését! De mindenkinek az a kínja, hogy ultraszáraz lett, mert lekopott róla a szilikon, de az enyémről is lekopott, és nem tudom beállítani a frizurám rendesen, nincs az egésznek se súlya se tartása, még puhának sem mondanám, olyan semmilyen lapos...nyilván mivel már lekopott róla, akkor változásra már nem számíthatok ugye?
2017. dec. 31. 12:14
 12/14 anonim ***** válasza:

Rengeteg vita van a szilikonról, szerintem hogy most jó e vagy nem azt pontosan csak egy fodrász tudná megmondani, aki tanulta ezt.

Ha elkezdesz megint szilikonos termékeket használni akkor visszaáll a hajad a szilikonra, olyan lesz megint mint volt pár használat után.

Én akkor kezdtem használni mentes termékeket amikor növeszteni kezdtem a hajam. Nekem is lekopott a szilikon a hajamról de elviseltem mert vizsgaidőszak volt az egyetemen és így majdnem két hónapig otthon voltam. Azalatt végig szilikonmentes sampont használtam, a balzsamot, bolti hajpakolást, hajvégápolót is kidobtam, nem vasaltam, nem göndörítettem nagyon odafigyeltem hogy ne töredezzen az étkezésre is figyeltem és ami sokat segített, természetes olajokkal ápoltam. (Ricinusolaj, kókuszolaj, olívaolaj, argánolaj) Sok macerával járt de azóta gyönyörű,egészséges, puha, fényes a hajam, megnőtt és nem töredezik.

De olyat is hallottam már hogy valaki 2 évig próbálkozott szilikonmentes samponokkal és nem szokott hozzá a haja, teljesen tönkrement. Szóval nem mindenkinek a haja reagál ugyanúgy.

2017. dec. 31. 13:26
 13/14 anonim válasza:
35%
Huhh, nem vagyok abnormális:D meg voltam győződve, hogy "jajj hát az biztos jó, mer' en azt olvastam". Hát nem, az én eddig szép hajamat tönkretette a szilikonmentes mizéria, most olyan száraz mintha mindennap 5x vasalnám... szerintem ez attól lehet hogy nem marad rajta semmi a samponból, és undorító állaga lesz, szóval ennyi erővel szappannal is moshatnék hajat :/
2018. ápr. 25. 05:26
 14/14 anonim ***** válasza:

Sajnos nekem is elrontotta a hajam, de en sem szandekosan vettem szilikontmentes sampont.

Persze en csak egy egyszeru sampont akartam, ezert en se olvastam el az osszetevoket, meg gondoltam mit veszithetek.

De sajnos nagyon csunya lett, es tokre egonek ereztem hogy olyan mintha nem mosnek hajat, nem fesulkodnek, es kiszaritotta volna a klor.

Mig masok jonnek a szilikonos gyonyoru hajukkal feltekeny is lettem xd

Na meg szomoru is, persze ertem hogy a szilikon rossz, es a hajam is rossz ha ilyen allapotban van. :( mondjuk nekem nem toredezik mar par eve. Csakk nagyon szaraz.

2018. ápr. 25. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!