Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit lehetne tenni az erős...

Mit lehetne tenni az erős hajam ellen?

Figyelt kérdés
Hullámos vállig erő hajam van de nem tudok vele mit kezdeni mert tul erős a tartása. Akkár mennyit vasalom nem történik 1 óra mulva vissza göndörödik és feleslegesen röncsoltam az egészet. A kör fésűt is probáltam de az se jött be. Hallotam hogy fodrászok ki tudják egyenesiteni pár honapra de az nagyon drága és nem akkarok ennyit költenni rá. Van valami balzsam vagy sampon ami kicsit elvenne erejéből vagy kezelhetőbbé teszi?
2017. dec. 28. 21:10
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem ezen sampon balzsam nem segít. A fodrászod esetleg nem tudna valami tanácsot adni? De nagyon a hajad szerkezetén nem tudsz változtatni.

Amiről beszélsz az amúgy a keratinos hajkiegyenesítés , és annyira nem vészes az ára. 15000ft körül vannak. Ha jó helyen csináltatod akkor nagyon szép lesz a véveredmény és tényleg kitart 2-3 hónapig. De ha többször megcsináltatod, akkor miután kimegy a hatása is egyenesebb marad a hajad az eredetinél.

Vagy talán esetleg ritkító olló?

2017. dec. 31. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!