Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lehet valamit tenni vastag,...

Lehet valamit tenni vastag, erős szálú haj ellen?

Figyelt kérdés
az a baj, hogy hiába ápolom rendesen, olyan, mint a drót és soha nem lesz lágy, puha. nem vasalom, nem festetem, heti 2x mosom jófajta samponnal és balzsammal, használok argán- és kókuszolajat is, nem fésülöm vizesen stb. tényleg nem tudom, mi mást tehetnék még vele. néha irigylem az olyan lányokat, akiknek van 3 szál semmilyen, gyenge haja, mert az legalább puha és selymes, de az enyém olyan erős, hogy sosem lesz lágy. :((

2015. aug. 6. 20:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet hogy az a baj hogy ennyi mindent használsz. Próbáld ki, hogy egy ideig csak simán megmosod samponnal és kész passz.
2015. aug. 6. 20:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Ilyen a hajad, gondolom mindig ilyen volt, ezen nem lehet változtatni.
2015. aug. 6. 20:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem a hajad egészséges. Ismerek egy lányt, akinek ilyesmi haja lehet, mint neked. Erős, vastag szálú, eszméletlenül dús. Szerintem gyönyörű, én megbecsülném nagyon! :-) Biztosan sokan irigyelnek téged a szép hajad miatt!

Biztosan nem olyan, mint a drót, azt csak te beszéled be magadnak, nem?

Ne forgasd magadat!

Próbálj más szemmel nézni magadra! Nézd úgy, hogy szép, találd meg benne a szépséget!

Tudom, hogy a reklámokban mást nyomatnak, de nem azoknak kellene lennie a mércének. Lefogadom, hogy a te hajad sokkal egészségesebb, mint sok reklámban szereplő nőé.

2015. szept. 16. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!