Drasztikus hajvágás lányoknál/nőknél?
Az enyem hatkozepig ero volt es vallig erot vagtam belole.
Hogy miert? Egyreszt toredezett csunya vege volt, masreszt mindenbe beleakadt es mar elegem lett belole. Igen a hosszu haj szepnek szep, de letezni sokkal kenyelmesebb roviddel.
21/L
Az előttem lévővel egyet értek teljes mértékben.
Derékig érőtől vágattam le fülig érőig. Azért mert nagyon kényelmetlen volt sportolásnál, beleakadt mindenhova, rátapadt a számra(elég gyakran festem). Rengeteg sampont kellett használni, ápolni, sok idő volt, mire megszárítottam. Hihetetlen megkönnyebbüléssel töltött el, mikor levágták. Nem is értem, más lányokat hogy nem zavar a hosszú hajuk, de lehet ezzel én vagyok így egyedül.
Nyáron vágattam le a hajamat, hirtelen elhatározás volt.
Előtte hátközépig ért, de meguntam és váltottam. Világosabb szőke lettem és a hajamat levágattam vállig érőre, az alját befestettem rózsaszínre (egy mosás után kijött, szóval 2-3 napig tartott).
Szerettem, nem bántam meg, csak eleinte furcsa volt. De nő magától, mint a gomba.
Két hónapja vágattam le, majdnem fenékig érőről teljesen rövid kb 3-4 centis pixire... Olyanra mint Emma Watsonnak volt az az egész rövid..
Fogalmam sincs hogy miért... Leginkább mert bizonyítani akartam, hogy így is lehetek nőies. Vagy valami ilyesmi.
De életem legjobb döntése volt :D
Sokkal könnyebb érzés, mindenki szerint jobban áll, mert kiemeli az arcomat. És lelkileg is jobb érzés, hogy igenis így is lehetek szép :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!