Mit csinálhatnék a hajamból?
Barna hajam van,a leghosszabb rész kb. a mellemig ér és tépett.FElül egyre rövidebb,közepesen dús és van frufrum.
Általában vasalom,mert alapvetően se nem göndör,se nem egyenes a hajam.A göndörítés,hullámosítás nem jött be,mert akármit teszek rá (hajhab,végén lakk,wax...) 1-2óra alatt nagyon kirúgja magát,viszont egyenesen aránylag sokáig megmarad.
Általában kiengedve hordom a hajam,vagy összefogva.Lófarokban,vagy oldalt van összefogva,de már unalmas...
Olyan haj kéne,amit könnyen el tudok készíteni magamnak reggel(10-15perc alatt) és szép tartós lesz,nem jön szét állandóan.Amúgy nincs valami nagy kézügyességem.
Előre is köszi a válaszokat!
15/L
Köszi a választ!
Nem rossz ötlet,bár évekig olyan hajam volt,már kicsit untam és vágytam a hosszú hajra.Most végre menőtt és jól néz ki azt mondják,csak jó lenne néha feldobni valamivel.
befonhatod, de csinálhatsz ilyen spéci kontyot is (Youtube-on vannak vidik).
Én azt szoktam csinálni, hogy elválasztom a hajamat, és oldalt csinálok 2 ki laza kontyocskát. A végén tök viccesen fog kinézni, de szerintem nagyon jó frizkó ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!