Milyen frizurát csinálhatnék a göndör hajamból?
összevissza áll, ezért folyton begumizom, frufrum nincs, szóval ez a haj elég uncsi. Milyen frizurát tudnék csinálni otton belőle(az is nagy segítség, ha leírjátok, mit csináljak h ne legyen ilyen szétálló és ennyire göndör) Ha tudtok a frizurákról linket tenni annak örülnék
ja és göndören vállamig ér, ha ki lenne húzva kicsit följebb mint hátközépig
Én is "küzdöttem" ezzel a problémával, aztán egyszer kipróbáltam a hajhabot, és nagyon bevált, a legjobb a Wellaflex göndörítőse. Én úgy szoktam, hogy vizes hajra felviszem a habot, és a hajam végére még egy kis ricinus olajat teszek (azzal óvatosan kell bánni, mert zsírosság hatását is keltheti), aztán diffuzoros hajszárítóval szárítom meg. A végeredmény pedig nagyon szép, sokan irigyelnek is érte:)
Jaa, és még az is kell hozzá, hogy jól legyen levágva, a lényeg, hogy fokozatosra kell levágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!