Hajcsavarókkal hogyan lehet loknikat csinálni?
Attól függ,ha hosszú a hajad,kb a melledig leér nagyon csavarókkal sexibb hullámokat lehet csinálni.Ha pedig rövid akkor inkább a kisebb csavarókat ajánlanám(de nem a legkisebbet)..Tapasztalt vagyok:)
Remélem tudtam segíteni:)
Hát mivel nem anyum fodrász így könnyebb dolgom van beülök a búra alá,meg hogy ugye a hajam göndör is ha nem szárítom meg.
Megmosod a hajad,ráteszed amit akkor szoktál,és tehetnél rá hajhabot is hogy legyen tartása ne menjen ki a hullám.Úgy logikusabb ha előtte szárítasz a hajadon egy kicsit mielőtt fel nem csavarod,így könnyebben fog megszáradni:)Miután megszáradt ( DE TELJESEN!!) utána úgy próbáld kiszedni,(bár nem tudom h öntapadós vagy sima csavarós amit csattal kell rögzíteni)nekem az öntapadós azt nehezebb volt kiszednem,de hidd el nem tudod elrontani a kiszedést,csak ha tényleg nagyon összevissza csavarod kifele.Aztán nagyon kicsi lakott is tehetsz rá ha a hajad hajlamos h kirugja a hullámokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!