Rosszul vagyok az új hajamtól. Mit tehetnék, hogy legalább megbékéljek vele?
Már egy ideje tervezem ezt a hajvágást, ami mások szerint nem is áll rosszul. Mégis, valahányszor belenézek a tükörbe, gyűlölöm. Ha pedig belegondolok mennyi idő míg visszanő, borzalmasan ideges leszek.
Valaki élt már át ilyet? Mit lehet tenni, hogy legalább megnyugodjak?
Ilyen lett a hajam, csupán a hátsó része hosszabb, az elejéből pedig nem lett ekkora rész levágva.
Egy cipoben jarunk. Frufrum lett, ami mar nagyon reg volt, igy nem tudtam , milyen lesz ujra, ugy emlekeztem ra, hogy jol allt. Hat nem. Raadasul eskuszom ilyen lett.
Felvan tuzve ejjel nappal, kulonben azt hinnek felvettem a 80-as evek ferfi haj divatjat. :D De amugy igyis sz**ul nezek ki, szoval jol megszivtam. De nem idegeskedek rajta, ez csak haj, majd visszano. /)
L
Elmennék fodrszhoz és megkérném, igazírson rajta.
Nekem is tolta már el úgy egy fodrász a hajam, hogy azt hittem, elbőgöm magam, de másnap elmentem munka után egy bejelentkezés nélküli helyre (sos kellett), és a csaj egészen értelmes frizut kreált belőle. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!