Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ki milyen arc illetve test...

Ki milyen arc illetve test hisratáló krémet használ?

Figyelt kérdés
Főként arc hidratálással kapcsolatba kérdezek mert eddig nem használtam és kellene csak nem tudom milyet vegyek. Az arcom miteszeres, zsíros illetve hámlós/száraz. Ki mit tudna tanácsolni nekem? Milyet vegyek? És a testetek hidratálásához mit használtok ez is érdekelne!? Előre is köszönöm a válaszokat ! 18/l

2017. dec. 10. 22:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Én AVON-os termékeket használok jelenleg, gyakran szoktam rendelni azokat, nézd meg a katalógusban, biztos találsz a bőrtípusodhoz illőt. Vagy esetleg nézz be egy drogériába, rengeteg féle van, dm, Rossmann, Müller nagyon jókat árul úgyszint :)
2017. dec. 10. 23:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Én csak annyit tanácsolnék, hogy külön legyen krémmel a száraz részekre, és egy megint csak egy másik külön krémmel kend be magad azokon a helyeken, ahol zsíros a bőröd.
2017. dec. 12. 23:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Én amúgy a zsíros részekre nem kenek semmit. Nekem ez vált be, mert bármit is kentem rá, mindig kipattogzott. Persze neked lehet, hogy bírni fogja a bőröd.

Szóval én csak ott kenem magam, ahol nem tág pórusú a bőröm.

2017. dec. 12. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!