Mitől lehet ilyen csúnya a bőröm?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok. Kamaszkoromban nem voltam ennyire ragyás, mint most.
A combomon, lábamon, fenekemen rendszeresen előjönnek pattanások, az arcomon is, főként a nyakam és az arcom találkozásánál. Illetve az arcom rendkívül mitesszeres.
Próbálkoztam már mindennel, kiiktatni a "szemét" kajákat, teafaolajból csináltam tonikot, és a pattanásokra is szoktam tenni belőle, sörélesztő tablettát szedek, heti 1-2x szoktam radírozni a bőrömet, és citromlével is ritkán áttörölgetem, még sem használ semmi. Ha nem is gyulladt patik vannak, akkor is hosszú hetekig tart, mire eltűnik.
2017. dec. 10. 17:45
1/3 anonim válasza:
Szerintem menyj bőrgyógyászhoz! Az a biztos. Lehet bàrmilyen betegséged ami ezt okozza. Émésztés zavartól kezdve, csomó minden lehet a háttérben ami ezt okozza.
3/3 anonim válasza:
Ez olyan lisztérzékenységre utalo pattanás féle lehet. Vegyél egy gyorstesztet a gyógyszertárban, 5000 ft kb. Cöliákia teszt. Otthon meg tudod csinálni magadnak. Érdemes egy probát tenni. Mert ha nem vagy lisztérzékeny, akkor tovább lehet vizagálodni, ha pedig az vagy, akkor gasztroenterologushoz elmenehtesz ezzel a problémával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!