Miért nincsenek hosszúhajú férfiak?
Figyelt kérdés
Alig vannak. Miért nem divat?2017. dec. 7. 23:58
1/20 anonim válasza:
pont tegnap láttam egyet a közértben, hirtelen azt hittem a '80-as években vagyok :D
3/20 anonim válasza:
Vannak, csak nem látszik annyira, mert feltűzik kontyba. Akinél meg látszik, arról azt hiszed, hogy lány.
4/20 anonim válasza:
Jelen. Az esetek többségében viszont „man bunt” csinálok. Praktikusabb. Persze kibontva is szoktam hordani. Múltkor négyhatos villamoson még zenehallgatás mellett is hallottam az „Aquaman” beszólásokat:D Tudniillik szakállam is van. És ezek szerint a villamos világítása előnyös, mert szerintem azért távol állok Jason Momoától:D
5/20 anonim válasza:
A legtöbb tényleg hosszú hajú srác/férfi általában rocker/punk/metálos/goth, na nekik simán érhet derékig is csakugye nem minden 2. ember öltözik így.
6/20 jpeter1 válasza:
Nekem is hosszú. Térdig ér. Sokszor kontyban hordom, mert igy kényelmes. Kibontva vigyáznom kell ,nehogy beleakadjon valamibe.
8/20 anonim válasza:
Hosszú hajú rocker barátom van. :D
Szerintem vonzó nagyon.
18/l
9/20 anonim válasza:
Jézusnak is hosszú haja volt, ő is b*zi volt?
10/20 anonim válasza:
Előző:
Hát, igazából Jézusnak minden bizonnyal nem volt hosszú haja. Ez az ábrázolás csak a 4. századtól kezdett elterjedni.
És gondoljunk bele abba, hogy Judásnak meg kellett mutatnia ki Jézus, mert nem tudták megkülönböztetni a tanítványoktól. A szemita férfiak pedig nem úgy néztek ki, mint a mára elterjedt Jézus ábrázolás.
Bocsi az offért. Csak hosszú hajnál sűrűn előjön ez a Jézus hasonlat és nem árt a korrigálás:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!