Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért van az, hogy egy csomó...

Miért van az, hogy egy csomó tini fiúnak nincsenek pattanásai egyáltalán?

Figyelt kérdés

És később se lesznek?

19 éves fiú vagyok és egy csomó haveromnak tök szép, "bababőre" van. Nekem meg tökre piros, és a hátam is teljesen teli van velük + sebekkel, nem igazán kellemes látvány, pedig járok kozmetikushoz is és használok bőrradírt is (Ilcsi).

Bizonyos fiúk miért maradnak ki ebből?

2016. máj. 26. 23:23
 1/7 anonim ***** válasza:
mázlisták. ennyi.
2016. máj. 26. 23:27
 2/7 Kenzo Tenma ***** válasza:
Genetika. Mindenkinek más a genetikája, nem vagyunk egyformák. Hormonális okai lehetnek, valami el van a magunkfajtáknál cseszve. Nekem is sok van egyébként, mondjuk az arcomon már nem annyira, de amúgy elég sok helyen vannak.
2016. máj. 27. 00:25
 3/7 anonim ***** válasza:
27%
Mert az arcukra verik. Próbáld ki te is. Pár hét múlva elég szépen kezd javulni. Nekem is most már tök sima. 1,5 éve alkalmazom én is.
2016. máj. 27. 00:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Igazából senki nem ússza meg csak másképp zajlik.Esetleg ápolják vagy miteszerekkel küzdenek.
2016. máj. 27. 11:40
 5/7 anonim ***** válasza:
62%
én is az arcomra verem, azt tudni kell, hogy nem hat azonnal -csodákat ne várj, de tényleg bevált a dolog
2016. máj. 27. 12:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Egészséges életmód a titka többnyire a szép bőrnek. Tehát egészséges kaják, sok víz, semmi cigi, alkohol, tejtermék, fűszeres, zsíros, olajos, és a többi hasonló.
2016. máj. 27. 15:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem értem miért kell lepontozni a sperma kúrát... Mert ez tényleg nem hülyeség. Ugyanis tudjátok a spermák mozognak. Szóval amikor rámegy az arcodra és elkened rajta akkor a pórusokba behatolva kipiszkiálják onnan a piszkokat így megtakarítva azt. Jó ha legalább napi 1x van csinálva lefekvés előtt "arcpakolásnak", hogy az aznap felszedett retket kiszedje belőle. Azoknak akiknek nincs, vagy lusták a spermái, nem fog beválni! Ha gyulladás is van akkor vizelettel mossátok minden reggel(akár este is) az arcotok! Éljen a szép bőr!
2016. máj. 27. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!