Elso szortelenites? Tobbi lent!
Sziasztok :) nagyon sok ilyen kerdes lattam gyakorin, de jobbnak lattam feltenni inkabb magamtol. Tipikus ‘anyukam nem engedi hogy szortelenitsek’ sztori, de o eleg rugalmas, szoval meg lehet gyozni. Heti ketszer uszasom van es mivel barna hajam van, ez a labamon is szepen meglatszik. Mar probaltam kozeledni anya fele ezzel a problemammal, de mindig azt az elutasito valaszt kapom, hogy ‘ez nem is szor, csak pihe’. Elso kerdesem: szerintetek igaza van? Ha ezt kiszedem, akkor megerosodik? (Szerintem ez eleg nagy hulyeseg, de azert megkerdezem) es most meg annyira nem zavar, heti 2 45percet kibirok igy, meg senkit sem zavar, szerintem ezt csak en fujom fel ennyire, de! Hogyha a szortelenitesre kerulne a sor, akkor semmikeppen sem szeretnek borotvalni, nagyon erzekeny borom van, minden kencefice miatt kipattogzik, szoval az epilator es a gyanta johetne szoba. Ti melyiket preferaljatok elso alkalomkor?
Nagyon szepen koszonom a valaszokat, elkepeszto sokat tudtok segiteni! :)
14/l
Én nyár eleje óta borotválom a lábam. (A suliba minden pénteken van úszás)
És nem erősödött meg rajta a szőr egyáltalán.
Egyszer próbáltam epilátort de az nem volt jó fájt még utána is egy picit.
A gyantát még nem próbáltam szóval az nem tudom milyen.
Par honap alatt nem fog megerosodni a borotvatol. De az ido mulasaval igen. Persze ez embertol is fugg.
Szerintem a gyanta es az epilalas nagyobb "sokk" a bornek, mint a borotva. Valoszinu attol is kipattog majd. De nagyon jo ra az aloe vera gel vagy a koromvirag krem. Ezeket mindenkepp hasznald es nem lesz a kipattogassal gond:)
A gyantaval az a baj, hogy magadnak kizart, hogy eloszor jol megtudnad csinalni. Szoval kozmetikus kell. Nemtudom, hogy csak a labadat kell-e (uszas miatt esetleg bikini vonal vagy barmi) de draga tud lenni hosszutavon. Ezt is gondold at. Illetve ha par evig gyantaztatsz es aztan borotvara valtasz, ugyanugy meg fog erosodni( persze a gyanta miatt kevesebb szor lesz).
Szoval gondold at melyik szamodra a legjobb, illettve ha van ra lehetoseged, probald ki mindet, es csinald, ami legjobban bevalik!:)
Nem kell másra hagyatkoznod. A szőrtelenítés ízlés kérdése.
Veszel egy doboz hideggyanta csíkot és fürdés után leszeded a szőrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!