Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Elso szortelenites? Tobbi lent!

Elso szortelenites? Tobbi lent!

Figyelt kérdés

Sziasztok :) nagyon sok ilyen kerdes lattam gyakorin, de jobbnak lattam feltenni inkabb magamtol. Tipikus ‘anyukam nem engedi hogy szortelenitsek’ sztori, de o eleg rugalmas, szoval meg lehet gyozni. Heti ketszer uszasom van es mivel barna hajam van, ez a labamon is szepen meglatszik. Mar probaltam kozeledni anya fele ezzel a problemammal, de mindig azt az elutasito valaszt kapom, hogy ‘ez nem is szor, csak pihe’. Elso kerdesem: szerintetek igaza van? Ha ezt kiszedem, akkor megerosodik? (Szerintem ez eleg nagy hulyeseg, de azert megkerdezem) es most meg annyira nem zavar, heti 2 45percet kibirok igy, meg senkit sem zavar, szerintem ezt csak en fujom fel ennyire, de! Hogyha a szortelenitesre kerulne a sor, akkor semmikeppen sem szeretnek borotvalni, nagyon erzekeny borom van, minden kencefice miatt kipattogzik, szoval az epilator es a gyanta johetne szoba. Ti melyiket preferaljatok elso alkalomkor?

Nagyon szepen koszonom a valaszokat, elkepeszto sokat tudtok segiteni! :)

14/l

2017. dec. 3. 09:43
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Az én anyum is azt mondta, hogy csak pihe, mindig azzal rázott le. Nem sötét a hajam, de engem akkor is zavart. Én csak a borotvát próbáltam ki eddig, úgyhogy a gyantához-epilátorhoz nem tudok hozzaszólni. Elvileg megerősödik a borotválás miatt, de nekem nem tűnt fel.
2017. dec. 3. 09:53
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
Mutass egy képet a pihés vagy szőrös lábadról és akkor megmondjuk, hogy visszataszító vagy nem:)
2017. dec. 3. 10:21
 3/6 anonim ***** válasza:
76%

Én nyár eleje óta borotválom a lábam. (A suliba minden pénteken van úszás)

És nem erősödött meg rajta a szőr egyáltalán.

Egyszer próbáltam epilátort de az nem volt jó fájt még utána is egy picit.

A gyantát még nem próbáltam szóval az nem tudom milyen.

2017. dec. 3. 10:47
 4/6 anonim ***** válasza:
67%

Par honap alatt nem fog megerosodni a borotvatol. De az ido mulasaval igen. Persze ez embertol is fugg.

Szerintem a gyanta es az epilalas nagyobb "sokk" a bornek, mint a borotva. Valoszinu attol is kipattog majd. De nagyon jo ra az aloe vera gel vagy a koromvirag krem. Ezeket mindenkepp hasznald es nem lesz a kipattogassal gond:)

A gyantaval az a baj, hogy magadnak kizart, hogy eloszor jol megtudnad csinalni. Szoval kozmetikus kell. Nemtudom, hogy csak a labadat kell-e (uszas miatt esetleg bikini vonal vagy barmi) de draga tud lenni hosszutavon. Ezt is gondold at. Illetve ha par evig gyantaztatsz es aztan borotvara valtasz, ugyanugy meg fog erosodni( persze a gyanta miatt kevesebb szor lesz).

Szoval gondold at melyik szamodra a legjobb, illettve ha van ra lehetoseged, probald ki mindet, es csinald, ami legjobban bevalik!:)

2017. dec. 3. 16:55
 5/6 anonim válasza:
28%
Sajnos a világ nagyon elment a "mű" dolgok felé és ez vonatkozik a divatra, szépség ideálra is. Én (középkorú férfi) a természetesség híve vagyok. Elszomorítónak tartom, hogy egyre több és egyre fiatalabb ember plasztikai műtétre adja a fejét. Számomra sokkal vonzóbb egy nő természetes szemöldökkel, nem "tökéletes" orral, ajkakkal, mellekkel, stb., mint szilikonnal és testékszerekkel "kitömve". Némi szőrzet pedig kimondottan szexis tud lenni. És hidd el, elég sok embernek ez a véleménye. Ezt csak azért írom, hogy ha téged nem nagyon zavar, akkor ne siesd el a szőrtelenítés elkezdését. Várj még vele, majd meglátod hogyan alakul.
2017. dec. 4. 10:20
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell másra hagyatkoznod. A szőrtelenítés ízlés kérdése.

Veszel egy doboz hideggyanta csíkot és fürdés után leszeded a szőrt.

2017. dec. 5. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!