Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi váltja ki ezt a bőrömből?...

Mi váltja ki ezt a bőrömből? (arc)

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy mitől lehet az hogy már körülbelül 2 hete nem eszek semmi mást ,csak rozskenyeret, meg olyan ételeket amiben semmilyen tejféle nincs, se csokit se sajtot se tejet nem fogyasztok, naponta 2x arcot mosok az arcomat mindig leápolom, de minden nap kijön rajtam egy újabb (valamikor 2) pattanás, és nagyon irritál, főleg hogy már 2 hete készülök egy találkozóra, és nem tudom mitől lehet már. De az előtt a 2 hét előtt se ettem szinte semmi tragikusat. Aki tudna bármi tanácsot adni azt nagyon meg köszönném! Értelmes válaszokat köszönöm! (15/F)

2017. nov. 23. 21:44
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!