Segitség! Mi a neve ennek a frizurának, hogy magyarázzam el a fodrászomnak?
Szóval nekem szögegyenes, vékonyszálú, viszont elég sok hajam van.
Utálom, hogy mindig lelapul a fejemre és semmi tartása nincs, ezért arra gondoltam, hogy tépett(?) frizurát vágatok.
Angolul találtam az elnevezést, amilyenre gondolok a 'long layered hairstyle' viszont nem tudom, hogy ennek a magyar megfelelője a tépett haj vagy a lépcsős, vagy ugyanaz?
Az egyikről tudom, hogy a felső rész a legrövidebb,majd az alsó hosszabb és igy tovább, mig alul lesz egy réteg ami hosszú. Ezzel azért nem vagyok kibékülve, mert nagyon szabályosnak tünik, és nem szeretném, hogy 2cm-ként hosszabbodjon lefele a hajam és alul legyen egy tök vékony, ritka haj.Ilyesmire gondolok: [link]
Amit én szeretnék, az hasonló, de nem szabályosan, vizszintes részekben rövidebb és rövidegg a haj, illetve az alján sem 3x3 cm vékony rész van. Ez tetszik pl: [link]
Ez a kettő ugyanaz,és csak beállitási technika más vagy más az elnevezés?
Nagyon megköszönném a válaszokat, nem tudom hogy magyarázzam majd el a fodrásznak, hogy ne tünjek hülyének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!