Mitől sárgult meg az ősz hajam? Hogyan tudom ezt a jövőben elkerülni?
Asszem a schaumának van egy olyan samponja, ami hamvasít. Ne aggódj, nem csak a hidrogénezett hajú nők szokták használni, hogy ne sárguljon be a hajuk ;). Ősz hajszálakra is jó. Lila a színe a flakonnak és lila is a sampon színe, de nem kell megijedni... Elméletileg tényleg hatásos ősz hajra is!
Szóval a megoldás: Hamvasító sampon! Lassan, de biztosan kimegy a sárga szín.
szia!
ezt találtam neked remélem segít!
Az ősz haj könnyen be is sárgulhat: ez a jelenség a szőke hajúaknál gyakrabban fordul elő, ugyanis a szőkék hajszálai a többi hajszínhez képest fokozottabb vas- és kéntartalommal rendelkeznek; az őszülés során ilyenkor a vas- és kéntartalmú vegyületek sárga színe lesz kifejezettebb az érintett hajszálakban. Kimutatták továbbá azt is, hogy a dohányzás és a légköri szennyezettség is fontos szerepet játszik az ősz haj elszíneződésében.
A hanvasitó tényleg jó csak annak én úgy tudom két fajtája van és az egyik kicsit befogja lilára tényleg a hajat de egy drogériában vagy utána olvasva biztosan tudnak neked segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!