Hogy lehetne a haj szívatását elkerülni?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..
előző kérdésemre azt a választ kaptam hogy csak szívatással érhetem el a kívánt hajszínt.
igaz, hogy ez nagyon tönkretenné a hajam? hogy lehet hogy egy tucat platina(stb...) szőke mászkál az utakon és nekik még sincs fésű-hajuk?
egy másik kérdésnél olvastam olyat, hogy "színtörlő".. erről valakinek tapasztalat?
egy szóval nem mondtam hogy nem hiszek senkinek!
csak olvastam ezt a szintörlést, és erre akartam rákérdezni.
köszönöm a válaszod!
valamilyen szinten mégiscsak nem:)a neten is fent van ez a hajradit most nem ujut eszembe hirtelen a neve de ha igy beirod majd kidobja.még annyi hogy haj függő is hogy kinek mennyire megy tönkre.nekem rengeteg vastagszálu hajam van.évekig festegettem szőke-barna majd megint szőke fekete vörös összevissza.ugy tönkrevágtam h lekellett vágatni.miota csak bemosozom aota lassan derékig ér
és én sem"hittem"senkinek hogy inkább legyek barna pl és szép hajam legyen mint feltünő szőke de egy seprüvel a fejemen.a haj akkor szép ha egészséges és mindegy milyen szinü:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!