Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan előzzem meg a hajam...

Genevieve kérdése:

Hogyan előzzem meg a hajam begöndörödését?

Figyelt kérdés

Hullámos hajam van,de ez így olyan snassz. Szóval szeretnék egyeneset.. de nem akarom agyonvasalni,mert az olyan csúúnya. Mit javasoltok? Köszii.

16/L

2010. máj. 30. 18:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Én fiu vagyok, nekem is göndörödik a hajam, és nekem sem tetszik. Sajnos nincs más módszer mint a vasalás, de ha okosan csinálod nem lesz baj. Csak annyiszor vasald ahányszor feltétlenül muszáj, és csak ott. Használj hajvédő sprét, és kerámialapos hajvasalót.Sok sikert:D

18/f

2010. máj. 30. 18:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Szárítsd be! igaz kell kis kézügyesség de hamar bele lehet jönni.
2010. máj. 31. 01:51
 3/3 Doruss ***** válasza:

Nekem is hasonló a hajam, nekem az a bajom vele hogy tincsenként váltakozik a göndör meg az egyenes... Nekem csak a vasalás segít, de azt is lehet úgy csinálni hogy ne legyen semmi baja. Vasald kisebb hőfokon, és lassan húzd végig rajta de ne sokszor, és ne vasald olyan gyakran.

Sok ideje vasalom a hajam, és attól függetlenül hogy vékonyszálas még csak nem is töredezik.

Ja és kell hogy a vasaló jó minőségű legyen.

2010. jún. 2. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!