Mit tegyek? 16 évesen kopaszodom! Már 15 évesen is segg homlokom volt de mostanra felül is elkezdett kihullani, nagyon durva. Minden leletem jó, a háziorvos meg csak vihorászik hogy jaj: de hasonlít apura.
nagyon rosszul érzem magam. a tanárok nem hagyják hogy sapkát viseljek órákon én pedig sok megalázást kapok. nem vagyok erős nagydarab akinek jól áll a kopaszság. vékony vagyok és kinézek vagy 30-nak. A tanár elkezdett beszólogatni szintén, már én vagyok a doktor úr, persze gúnyosan ha nem tetszik neki valami.... gondolom a szemüvegem is tesz erre rá. mit tehetek? Én nem mentem iskolába 1 hónapja, már mindenféle leveleket küldtek de nem merem felbontani. Én úgy döntöttem abbahagyom az iskolát nekem ez nem kell. nem tudok ismerkedni nem tudom élni az életemet nyomorék vagyok. Azon gondolkodom sokszor hogy beveszek egy doboz frontint és elbújok az erdőbe hogy senki ne lásson és megölöm magam.
Minden nagyapám kopasz, apám is kopasz, de ők a huszas éveik végére kopaszodtak meg.
Az "erős" nagydaraboknak k**vára nem áll jól a kopaszság. Kifejezetten gáz, mikor a 150 kilós zsíroskarú keménylegények úgy akarnak még keményebbnek tűnni, hogy lenyírják a hajukat.
Sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy, de nem sokat tudsz ellene tenni. El kell fogadnod és meg kell próbálnod a legjobbat kihozni belőle.
Elég nyomorék tanárod lehet, az osztálytársaiddal együtt, de hidd el, a többség nem ilyen, legalábbis a felnőtt emberek nem.
Amit a tanárod csinál, az gusztustalan és felháborító. Ne hagyd magad, eszedbe se jusson egy ilyen patkány miatt az öngyilkosság.
Teljesen felesleges lenne az igazgatóhoz futkozni, úgyis a tanárt védené. Azt kell tenned, hogy szépen fogod a kis történetedet, megfogalmazod, és közzéteszed a közösségi oldalakon.
Csak írd le az iskolád nevét és a tanár úr monogramját, írd le, hogy hogyan aláz meg nap, mint nap. Tedd nyilvánossá a posztot, aztán dőlj hátra és figyelj. Szét fogják szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!