Mennyire igazak a sztereotípiák, miszerint az oroszok durva, barbár emberek?
Én ismerek oroszokat, beszélgettem velük és nagyon aranyosak, kedvesek voltak. Az is feltűnt, hogy az elején kicsit csendesek, de mindeközben nyíltak is mások felé.
Persze találkoztam bunkókkal is, azok mindenhol vannak. Nem tudom láttad-e milyen számmal indultak tavaly az oroszok az Eurovízión. Sok kommentet olvastam, miszerint a srácot túl 'katonásnak' találták és az egészet tök érzelemmentesen nyomta le. De egyik ismerősöm volt a koncertjén és azt mondta, hogy a srác nagyon kedves és közvetlen, meg érdeklődött Magyarországról.
Szóval kilehet fogni ilyen-olyan embereket, de nekem eddig az oroszokkal jó tapasztalataim voltak:)
Én is ismerek oroszokat és tök aranyosak, olyanok kb, mintha magyarokkal beszélgetnék, ha nem kedvesebbek. Ráadásul én úgy vettem észre, az orosz férfiak udvariasabbak is a nőkkel.
Van egy huszonéves orosz fiú is, akivel szoktam beszélgetni és ő is volt sorkatona, mégse görbült meg egy hajszála se :D Meg semmi olyan durvaság nem történt vele, mint amit leírtál, hogy agyonverik őket, meg ilyesmi..
És szerintem ha Mo.-on is "divat" lenne kamerát szerelni az autókba, a balesetes videók fele innen kerülne ki..
Pont, hogy a szerelemben szenvedélyesek emberként viccesek, számtalan vicces sztorijuk log a yotubeen.
Hol elsz te kerdezo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!