Ti milyen sampont használtok?
Főként lányok válasza érdekelne. 😊
Milyen sampont használtok, mennirr vagytok megelégedve vele?
Ha tudtok linkeljetek róla képet!
És kort irjatok, előre köszii! 😘
Ezt:
De váltani fogok, mert ősz eleje óta csak összeáll tőle a hajam, és ugyanúgy kétnaponta moshatom a zsíros hajamat.
21 vagyok.
Nekem van 1-2 kedvencem, azokat szoktam váltogatni.
1. [link]
Ennek az illatát imádom, nagyon selymes és puha lesz tőle a hajam.
2. [link]
Ezt is nagyon szeretem, nekem kicsit dúsítja is a hajam, az illata is nagyon tetszik és ezután is puha lesz a hajam.
3. [link]
Régen mindig ezt használtam, akkor nagyon szerettem, aztán megszokta a fejbőröm, de nagyon jó samponnak tartom.
4. [link]
Ezt csak ritkán használom, mert nagyon szárít, de szeretem, mert kinőtt tőle a babahajam.
Fekete Gliss Klur. Még egy fodrász ajánlotta. Nekem nagyon sokáig kitart a 400ml-es kiszerelés, már hónapok óta ezt használom a fenékig érő hajamra. Nem vagyok elájulva tőle. Használom az egész termékcsaládot pedig (balzsam, pakolás, spray). Nem rossz, szívesen ajánlanám másnak, de... Nem tudom jobban megfogalmazni: nekem túl mű. Alig várom, hogy lecseréljem egy természetesebb, egészségesebb termékre.
20/L
Almas es citromos Head&Shoulders-t. Az eredeti problemara amite vettem, jo. (Korpa)
De mar unom az illatat, allagat.
Jelenleg: Dessange - Kostbare Öl Essenzen
Meg vagyok elégedve vele, nagyon finom illata van (nekem ez mindenképp pozitív).
Váltogatni szoktam a samponokat, mert megszokja a hajam, de van, amihez visszatérek. Ehhez biztosan vissza fogok.
23l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!