Egy hajmosás során mennyi sampont használtok?
Figyelt kérdés
Kétszer samponoztok? Ha igen elsőre többet és másodjára kevesebbet vagy fordítva?
Azért kérdezem, mert nekem mindig ragad a hajam hajmosás után...
2017. jún. 7. 22:34
1/9 anonim válasza:
Szép hosszú hajam van. Egyszer samponozok és annyi sampont használok, amennyi egyszerre elfér az egyik kezemben.
Nekem soha nem ragad a hajam hajmosás után. Szép fényes, puha és illatos. :)
2/9 A kérdező kommentje:
Milyen sampont használsz? :)
2017. jún. 7. 22:43
3/9 anonim válasza:
Kb annyit használok, amennyi a tenyerem közepén lévő mélyedésbe fér. Kétszer samponozok. Bojtorján sampont használok, elég zsíros a hajam.
4/9 A kérdező kommentje:
Nektek sem habzik elsőre?
2017. jún. 7. 22:54
5/9 anonim válasza:
Száraz hajam van. Először egy kb diónyit szoktam használni, ezt k9öblítem, és után egy fél diónyit használok. :D Ekkor már sokkal könnyebben habzik. Gliss kur sampont használok, de mindig másfélét.
6/9 anonim válasza:
johnsons sampont használok már több mint 20 éve
7/9 anonim válasza:
Sajnos többet, mint kellene (férfi). 10 évig hosszú hajam volt és még nem bírtam átállni, megszokásból néha jól telenyomom a markom.
8/9 anonim válasza:
Nekem egyszeri samponozás elég és kb fél tenyérnyi sampont használok. Biztos jól kiöblíted a hajadat? Esetleg kipróbálhatnál egy másfajta sampont.
9/9 anonim válasza:
2x samponozok, mert hosszú dús hajam van, és sokszor használok rá hajlakkot. Fructis sampont használok rá. kb 1 diónyit, vagy picit többet mindkét alkalommal.
Zuhanyozás során szoktam hajatmosni, így jól ki szoktam öblíteni, előre hajolva is, így nem ragad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!