Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Te mennyit költöttél valaha...

Te mennyit költöttél valaha legtöbbet egy darab samponra?

Figyelt kérdés

Tegnap egy 250 ml-es sampont 5.800 forintért vettem egy bevásárlóközpont fodrásszalonjából.

Eddig a sima bolti wu2 márkájú sampont használtam ,ez egy nagy flakkonnal került 799-ft ba. Viszketett tőle a hajam és kiderült,hogy korpás is. Egyik haverom azt mondta,hogy ne ilyen "lötty" sampont vegyek hanem olyat ami tényleg sampon,fodrásszalonból vegyek,igaz drágább de az sampon. Tegnap bementem egy fodrásszalonba,elmondtam,hogy valami jófajta sampont kérek,korpásodás ellen ami véd. Kb. 3 ezer forintra gondoltam ami a plafon és mikor mutatott egy 250 ml-es sampont azt mondta,hogy az nagyon jó és korpásodás ellen véd,5.800 ft. Én megvettem,mert azt hittem,hogy úgysem találok sehol jót olcsóbban.

Már megbántam.

Nektek mi a véleményetek. Ez már pénzlehúzás vagy mi. Nem szégyellnek ennyi pénzt elkérni?

Tudom,hogy nem kötelző megvenni de akkoris.

Te mennyi volt a max amit valaha samponra költöttél?

2017. okt. 22. 21:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kérastase

Tigi

L'Oréal Professionnel

Paul Mitchell

Ezek ilyen fodrászati samponok sok illatanyaggal, szilikonnal és tartásjavítóval. Fiú vagy?

Szerintem neked inkább egy patika hasznosabb lett volna.

Ha nem kell ad el kremmania-n

2017. okt. 23. 20:55
 12/15 A kérdező kommentje:

Az első:

Kérastase

Férfi vagyok.

2017. okt. 23. 21:03
 13/15 A kérdező kommentje:
Szavatosság sincs rajta
2017. okt. 23. 21:04
 14/15 anonim ***** válasza:

szavatosság minden ilyen kencén van, úgy keresd, hogy egy tégelyben van 12M vagy 24M vagy ilyesmi felirat, ezek azt jelentik, hogy felbontástól számított 12/24 hónapig jók.

bőrproblémára próbálj olyan sampont keresni, amiben nem igazán van alkohol, SLS, illatanyag, én is a patikát javaslom, bár ott sem lesz feltétlenül olcsó vásárolnod (a biodermás válaszoló voltam)

2017. okt. 24. 11:06
 15/15 anonim ***** válasza:

Én Alfaparfot használok, keratinos hajegyenesítés miatt sómenteset. (Szinte mindegyik másba van só.) Ez 3850 Ft volt, sokalltam érte nagyon, de megéri az árát és sokáig elég. :)

Debrecenben ajánlom a Csapó utcai fodrászkellékest, ott az árakkal sincsenek elszállva és választék is van, de ha csak simán korpás a hajad, szerintem arra olcsóbb megoldást is találsz, csak ki kell próbálgatni különböző termékeket. :)

25N

2017. nov. 7. 02:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!