Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Te mennyit költöttél valaha...

Te mennyit költöttél valaha legtöbbet egy darab samponra?

Figyelt kérdés

Tegnap egy 250 ml-es sampont 5.800 forintért vettem egy bevásárlóközpont fodrásszalonjából.

Eddig a sima bolti wu2 márkájú sampont használtam ,ez egy nagy flakkonnal került 799-ft ba. Viszketett tőle a hajam és kiderült,hogy korpás is. Egyik haverom azt mondta,hogy ne ilyen "lötty" sampont vegyek hanem olyat ami tényleg sampon,fodrásszalonból vegyek,igaz drágább de az sampon. Tegnap bementem egy fodrásszalonba,elmondtam,hogy valami jófajta sampont kérek,korpásodás ellen ami véd. Kb. 3 ezer forintra gondoltam ami a plafon és mikor mutatott egy 250 ml-es sampont azt mondta,hogy az nagyon jó és korpásodás ellen véd,5.800 ft. Én megvettem,mert azt hittem,hogy úgysem találok sehol jót olcsóbban.

Már megbántam.

Nektek mi a véleményetek. Ez már pénzlehúzás vagy mi. Nem szégyellnek ennyi pénzt elkérni?

Tudom,hogy nem kötelző megvenni de akkoris.

Te mennyi volt a max amit valaha samponra költöttél?

2017. okt. 22. 21:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
77%
Azt hiszem 3 vagy 4ezer forint volt a legdrágább samponom. Nem vált be! :( Nem mindig a drága a jobb. ;)
2017. okt. 22. 21:39
 2/15 anonim ***** válasza:
69%

7-8.000 Ft körül volt a legdrágább, valami organikus "csodaszer". Nagyon töredezett a hajam a festéstől, vasalástól úgyhogy úgy voltam vele hogy adok a dolognak egy próbát, a fodrászom nagyon ajánlotta.

Elhasználtam (nem volt nehéz, nem volt 300 ml se), de semmi változás nem volt. Mondtam a fodrászomnak is, aki szerint lehet nekem tovább tart mire látszik az eredmény, adjak a samponnak még egy esélyt, hátha még 1-2 flakonnal el kell használnom, hogy hasson.

Azért úgy voltam vele hogy mindennek van határa, még egyszer nem költök ennyit samponra. Én úgy oldottam meg végül, hogy rövidre vágattam a hajam, "tiszta lappal kezdtem" és azóta nem festem meg vasalom, így elvagyok a 5-600 forintos samponokkal is. Utólag el se hiszem hogy ilyen sokat kifizettem arra a vacakra.

2017. okt. 23. 00:18
 3/15 anonim ***** válasza:
77%

3900 Ft loreal series re.

Botrány...és még jó se volt.

2017. okt. 23. 07:03
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Tigi, 750 mili 7-8000, már nem emlékszem pontosan. Nagyon jó sampon, szeretem, évek óta használom. Kevés kell belőle, így a 750 mili heti 2-3 hajmosással, alkalmanként 2 samponozással elég másfél évig a hátközépig érő hajamra.
2017. okt. 23. 08:32
 5/15 anonim ***** válasza:

125 ml 4200 Ft, (Bioderma)

nem bántam meg, mert nagyon jó sampon és jobbat nem találtam a gondjaimra, azóta is ezt használom, de csak akciósan veszem, és akkor betárazok. (akciósan olyan 3200-3700 egy darab vagy kettőt adnak egy áráért)

2017. okt. 23. 11:12
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
O.o én meg azt hittem, a 800 sok egy Alverdére
2017. okt. 23. 11:32
 7/15 anonim ***** válasza:
Ha nagyon korpás a hajad meg stb. Inkább menj be a patikába és vény nélkül lehet kapni samponokat nem drága es meg jo is . Pl kénsampon azt tudom ajánlani! ;)
2017. okt. 23. 12:07
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a Lush-ban vett szilárd samponom volt a legdrágább, 2 ezer valamennyi.
2017. okt. 23. 14:38
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

1500 Müllerből német de csúcsszuper sampon.

Milyen márkájút vettél? Netről lehet megkaptad volna 3000 mert ezek a szalonok hihetetlen haszonnal értékesítenek. Velem is tettek több próbát hogy vegyek ilyen meg olyan sampont meg pakolást a rossz hajamra. Köszi, nem

2017. okt. 23. 19:05
 10/15 A kérdező kommentje:

Ilyen KLIER szalonból vettem Debrecenből.

Kecskeméten is láttam ilyen szalont.

2017. okt. 23. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!