Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hidratálókrémet ajánlotok?

Milyen hidratálókrémet ajánlotok?

Figyelt kérdés

Sosem használtam hidratálókrémet mert borzasztóan zsíros, pattanásos volt az arcom és akármivel próbálkoztam, csak még rosszabb lett. Végül sikerült megszabadulnom a pattanásoktól, most már csak néha jön ki egy-kettő és sokkal szebb lett az arcom, ugyanakkor most pedig helyenként hámlik a bőröm. Korábban már kipróbáltam néhány hidratálkrémet (Garnier, Loreal), de azoktól tiszta zsíros, fényes lett az arcom, úgy néztem ki mint aki izzad és konkrétan nem maradt meg a bőrömön semmilyen smink.

Milyen krémet kellene használnom, amitől nem úgy nézek ki, mint egy olvadó viaszbaba, de egészségesebb lesz tőle a bőröm?

2017. okt. 20. 13:57
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
víz, rengeteg zöldség és gyümölcs. Napi 2× arcmosás. Hidd el, ez a legjobb. A krémek teli vannak vegyi anyagokkal, pár összetevőnek nézz utána az interneten.
2017. okt. 20. 14:46
 2/5 anonim ***** válasza:
drogériás krémeket ne! :( nekem is extra érzékeny és zsírosodásra hajlamos a bőröm, gyakorlatilag az összes dmben kapható krémet próbáltam, első felkenés után rosszabb lett a bőröm mint volt :( nekem ami bevált, Vichy normaderm, ill. az Armónia kollagénes kréme! Nem zsírosít, kisimítja gyakorlatilag az arcom!
2017. okt. 20. 15:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Alverde med
2017. okt. 20. 21:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ilyen bőröm van, arcmosás után pár órával már csillog a bőröm, és ha végighúzom rajta a kezem, érzem hogy csupa olajos. Közben pedig foltokban kiszárad, hámlik, húzódik, kipirosodik.

Én is elkövettem azt a hibát, hogy nem használtam hidratálót, sőt direkt szárító hatású termékeket használtam, gondoltam ettől majd kevésbé zsírosodik, de csak rosszabb lett. Ettől csak még több zsírtermelésre késztetem a bőrt, a felszíne pedig kiszáradt. Amióta ilyen bőrtípusra való hidratálót használok sokkal jobb a helyzet.

A drogériás krémek nekem sem váltak be, ezeket inkább kerülöm egy ideje, most már csak gyógyszertárban veszek arckrémeket. Nekem nagyon bejött az Eucerin Dermopurifyer termékcsalád, azon belül is főleg az éjszakai krém, nagyon jól hidratál, megszűnt a hámlás és a húzódó érzés, és mégsem csillog tőle a fejem.

2017. okt. 21. 00:08
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
2. vagyok. utolsó, és kérdező, amit még ajánlani tudok nektek, h szappannal mossatok arcot. persze ott sem mindegy milyennel, lehetőleg olyat nézzetek ami pl a krémmániás értékelések alapján bőrbarát, valami natur szappant. ezenkívül én még micellásvizet használok, ill. ami még jó az a barackmagolaj, pont az ilyen pirosas-hámlásos esetekre! és ezek mellé mehet a hidratáló, ilyen esetekben szigorúan gyógyszertárban kaphatók! :) (amit például te is írtál kedves utolsó, vagy a Vichy vagy az Armónia) kisérletezgetni kell itt is, mert pl a Vichy thermal krémeket már nem bírja a bőröm, vagy pl az Armónia ökocsigás krémet.
2017. okt. 21. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!