Női samponok férfi hajra?
Hali, fiú vagyok hosszú hajjal (még nem teljesen hosszú, csak február vége óta növesztem), de sajnos vannak kisebb problémáim a hajammal. Egész pontosan mivel szörnyen vékony szálú, hamar zsírosodik, és összeáll és undorító az egész, emellett még a fejbőröm elég korpás típusú is, ezzel is küzdök.
Próbáltam már a mezei samponok közül rengeteg fajtát, de normálisan eredményt semmi sem váltott ki, szóval gondoltam beruházok speciálisabb, természetes és gyógynövényes célsamponra + még hajpakolásra is.
A probléma viszont ezzel csak annyi, hogy ilyesmiket akárhogy is keresem, férfiaknak címezve egyszerűen sehol nem találok, gondolom nem is gyártanak :DD
Így a kérdés annyi lenne, hogy számít ez szerintetek bármit is? Gondolom nem, de azért na.
énis rendszeresen mosom a hajam, majdnem minden reggel. mert mindig felall a hajam.
Egyszer csak elfogyott, igy hat hasznaltam noit, mert csak az volt otthon.
Tiszta buzu lettem, olyan lányosan nezek ki.
Na jo vicc volt. Semmi baja nem lesz tole...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!