Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hideg gyanta nem jó kéz...

Hideg gyanta nem jó kéz szőrtelenítésére?

Figyelt kérdés

Nagyon szőrös a karom, csúfoltak is már miatta, de engem is zavar, és még nagy melegben is félek rövidujjút fölvenni, úgyhogy le szeretném gyantázni a kezem.Úgy tudom, hogy a meleg gyanta macerásabb, és veszélyesebb, kozmetikusra nicns pénzem, úgyhogy marad a hideg gyanta.De renegetegen azt írják, hogy semmit sem ér.Ez igaz?

Amúgy gyantázásnál milyen hosszú kell legyen a szőrszáll, és melyik márkát tudnátok ajánlani?

2010. máj. 29. 15:43
 1/3 anonim válasza:
Én egyszer próbáltam a jideg gyantát de szerintem is pénzkidobás volt... (igaz én a lábamon) engem is zavar a kezemen a szőr és én meleg gyantával szoktam. szerintem nem veszélyes csak ne legyen olyan nagyon forró. szerinhtem érdemes megvárni amíg kb 2-3cm lesz de gondolom elötte is lehet csak biztos ami biztos:d
2010. máj. 29. 16:02
 2/3 anonim ***** válasza:

ha még nem próbáltad a meleggyantát, akkor szerintem ne kísérletezz vele. mikor elkezdtem szőrteleníteni a kezem akkor először én is hideggyantával próbálkoztam, szépen levitte, szóval nekem bevált. azóta epilátort használok (egyszeri nagyobb befektetés, de megtérül) és az évek alatt szépen megritkultak és elvékonyodtak a szőrszálak.

szerintem ha még nem szőrtelenítetted semmivel sem a karod, akkor biztos elég hosszúak ahhoz a szálak, hogy a gyanta leszedje őket.

hogy milyen márkát használj? hát nem is tudom... én mikor legutóbb hideggyantát használtam, akkor rossmannosat vettem, az árához képest egész jó, van benne törlőkendő ami szépen leviszi az esetleg a bőrödön maradt gyantát.

2010. máj. 29. 16:08
 3/3 A kérdező kommentje:
én is rossmannosat akartam:)köszi a válaszokat:)
2010. máj. 29. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!