Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Majdnem feketéből szőke?

Majdnem feketéből szőke?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A hajam sötét barna (majdnem fekete), és szeretném szőkére festetni. Tudom, hogy ez gyakorlatilag lehetetlen és meglehetősen tönkre is tudja vágni a hajat, ezért egy nagyon egyszerű megoldás jutott eszembe.

Először is befestem a sötét barna hajamat vörösre (vagy narancssárgára, amilyenre éppen sikerül), utána pedig jöhet a szőke.

Ti mit gondoltok erről, jó ötletnek tartjátok, mi a véleményetek erről a megoldásról?

2017. okt. 14. 12:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem lehetetlen, de az amit te írtál nem fog működni. A vörös talán befogja a sötétbarnát de narancs nem lesz belőle festékkel. A vöröset pedig a szőke festék nem fogja befogni. Ahhoz amit te akarsz szőkíteni kell a hajat mégpedig több alkalommal de otthon magadnak semmiképp ne csináld
2017. okt. 14. 13:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Semmi kepp sem akarom, hiszen hosszu a hajam, feltem, hogy elveszitem. Nagyon szeretnek szöket, mert ez a sötet szin mar unalmas, vagy nem´tom, lehet, csak türelmetlen vagyok (a vallamig er a hajam), de arra gondoltam, ha vilagosabbra festem a hajamat, akkor könnyebben leszek szöke, marmint a szöke hajfestek könnyebben befogja a hajamat, de... akkor marad a szökites. Kerdes csak az, ez vajon mennyire fogja karositan a hajamat? Elegge sürü szalu a hajam, ezt mindig is megkaptam az emberektöl es ennek en örülök is es szeretem is, nem nagyon akarom, hogy a hajammal barmi rossz dolog is törtenjen. Lehet, csak szimplan türelmesnek kellene lennem es meg kellene varnom, mig joval hosszabb lesz, mint most?
2017. okt. 14. 13:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Ezt a fodrászoddal beszéld meg. Az amit te kitaláltál nem fog működni.

Több alkalom kell, mire szőke leszel. Egy igazán jó fodrász meg tudja úgy csinálni, hogy csak minimálisan sérüljön a hajad, de ehez idő kell.

2017. okt. 14. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!