Szex előtti leöltözés? Többi lent!
Sziasztok!
Azt tudni kell rólam, hogy már évek óta nagyon durván csúnya a hátam. El van lepve rengeteg aknéval, pattanással, miteszerrel, piros foltokkal. Szószerint be van terítve velük a hátam.
A kérdésem is ehhez kapcsolódik. Ezt a dolgot én nagyon szégyellem és mindig teszek róla, hogy mások ne láthassák (pl. úgy megyek fürödni, hogy a hátamon van a törölköző).
Ugyebár ha a lánnyal odakerül a dolog, akkor ott nincs mit tenni, le kell vetkőzni.
Ezt annyira cikinek érzem és úgy gondolom, hogyha meglátná a lány ezt, akkor azonnal kiábrándulna belőlem.
Mit gondoltok erről?
20/F
hoppá. Nem tudtam. Akk elnézést
10-es voltam
Köszönöm a válaszokat!
#11 Milyen gyógyszerekre gondolsz? (Roaccutan és hasonlókat nem szeretnék szedni)
Bízd a szakemberre - nem ez lesz az első hasonló esete.
Egyébként meg gondolom hiába mondjuk, de a lányt a kedvességed, figyelmességed, gyöngédséged fogja érdekelni, nem a hátad. Ha nagyon zavar mégis, hagyj magadon egy kis trikót - addig is, míg meggyógyulsz. Az sem fogja zavarni a hölgyet.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!