Palette Instant Color (a zacsis) Budapesten, Pest megyében merre kapható?
Figyelt kérdés
2010. máj. 28. 17:26
1/7 anonim válasza:
Én eddig Dmben, tesco-ban és kisebb drogériákban is láttam, meg fodrászkellékesben is.
2/7 anonim válasza:
Dm-ben és drogériákban én már nem nagyon találtam, de a Tesco-kban tutira van!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. máj. 28. 19:17
4/7 anonim válasza:
Fodrászkellékes!
kb 300-500 ft között van.
5/7 anonim válasza:
És ez tényleg befedi a hajat? Mennyire tartós? Én csak szemeztem vele de nem táplálok sok reményt... Kipróbáltad már?
6/7 A kérdező kommentje:
Még nem próbáltam, az évzáróm után felkenem, de ismerősöm szerint pár mosás után eléggé fakul. Neki csak 3 hónap után jött ki teljesen..
2010. máj. 30. 18:19
7/7 anonim válasza:
Én seszínű barna voltam, és a chesnut-ot kentem rá (vörösesbarna) és nem jött ki soha. Bár én nem bántam, mert "vegyszermentes" és szép színt adott a hajamnak, de minden mosáskor jött a színe, viszont nem volt csúnya. Sötét hajra nem érdemes kenni, és sok változást nem is szabad tőle várni. Az én hajam elég világos volt, és nem is volt színe, így nekem tökéletes volt, de egy sötétebb hajnak csak szép csillogást ad, és egy kis olyan beütést mint ami a képen van. Jah és az ilyen hajból egy-két hónap után kikopik. Remélem tudtam valamit segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!