A következő ruhadarabokat lehet venni valahol Budapesten, illetve Pest megyében? (a márka nem olyan fontos, csak hogy hasonlítson rá)
Figyelt kérdés
1. Replica kalap
2. Ibrahim sports kesztyű
3. Hosszú bőrkabát
4. Undertaker pólók
5. Ha valaki tud olyan fekete nadrágot ami illik a többi ruhadarabhoz, azt megköszönném:):)
2009. aug. 22. 17:04
1/6 anonim válasza:
ehhez sztem nagyon jól illene fekete cica nadrág ami bőr hatású New Yorkerben lehet olyat kapni!
3/6 anonim válasza:
nem tudom menyire ragaszkodsz takerhez de lehet hogy jeff hardy ruháihoz hasonlókat könnyebben kapnál és neki is kissé sötét stílusa van :)
4/6 A kérdező kommentje:
Mert én olyan akarok lenni mint Undertaker, és nem csak kívül, hanem belül is...
2009. aug. 22. 20:28
5/6 A kérdező kommentje:
A 2. válaszadónak köszönöm a segítséget:) csak az a gond, hogy nekem XL-es a méretem:S
2009. aug. 22. 20:48
6/6 anonim válasza:
Itt találtam neked egy pólót.
Nekem úgy tűnik One Size, csakcsak jó rád. Bár bizonytalanul én nem adnék ki 6.000-et.
De nem értem miért kell mindenből így az a bizonyos márka. Szerintem akár egy kínaipiacon is össze lehetne szedni másolatokat.
Esetleg rendelt meg cakumpakk az egészet külföldről.
Jól meg fognak nézni, az egyszer biztos (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!