Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Leállítanád a szőr növekedését...

Leállítanád a szőr növekedését, ha lenne rá lehetőség?

Figyelt kérdés
Mondjuk ha létezne egy tabletta, amitől sose nőne többet a szőr és teljesen szőrtelen lehetnél (haj, szemöldök, szempilla maradna csak) bevennéd?

2017. okt. 5. 21:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Még szép. Jetiszőrös nő lévén hatalmas áldás lenne nekem egy ilyen megoldás. Mondjuk az intim részeim csupaszon még rosszabbul festenek, mint szőrösen, szóval ott inkább maradjon, de a többi tűnjön el nyomtalanul.
2017. okt. 5. 23:05
 12/17 anonim ***** válasza:
Ez nem is kérdés! Azonnal bevenném.
2017. okt. 6. 00:44
 13/17 anonim ***** válasza:
Be,mindenképp.Lány létemre nagyon szőrös vagyok.
2017. okt. 6. 09:52
 14/17 anonim ***** válasza:
Azonnal!!! Minden vágyam lenne.
2017. okt. 6. 15:36
 15/17 anonim ***** válasza:
Fiú vagyok, és bevenném simán, örülnék ha lenne ilyen, persze mellékhatások nélkül. :)
2017. okt. 6. 17:01
 16/17 anonim ***** válasza:

Simán. Nem vagyok nagyon szőrös típus, de nem bánnám, ha azzal a kevéssel se kéne bajlódni.

Pasiknak viszont nem, van, amelyiknek jól áll egy kis szőr, borosta.

2017. okt. 7. 00:37
 17/17 anonim ***** válasza:
Haj, szemöldök, szempilla, arcborosta, bajusz, meg full rövid ágyékszőr maradjon (illetve a szőrcsík a két mellizmom:-) között, meg a köldököm alatti csíkban a hasamon), a többinek pacsi-hello. Meg jó lenne a szép, miteszer-, papilloma-, és anyajegymentes bőr, mint a 20 éves modellsrácokon, olyan, ami télen full fehér, de nyáron komplikációmentesen, gyorsan, és egyenletesen barnul természetes napfényen, ha úgy akarom. Ezek álmok amúgy.
2019. márc. 1. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!