Ismer bárki olyan fodrászt, aki ráérez arra, hogy melyik vendégnek milyen frizura áll jól? Dunakeszin vagy Budapesten keresek fodrászt.
Figyelt kérdés
2010. máj. 28. 08:34
1/3 anonim válasza:
Ráérez? Szerintem látnia kell.Tudja,látja az arcformához a sítlusához mi áll jól
2/3 anonim válasza:
Na ez az, hogy ők látnak valamit az arcodban, és levágják a saját ízlésüknek megfelelően. Néha kiélik a művészi hajlamukat is, és mikor belenézel a tükörbe, legszívesebben elbőgnéd magad. Sőt.. szeretnek olyan frizkót készíteni,melynek elkészítése napi 1 órát vesz igénybe, vagy Te magad meg sem tudod csinálni, úgy, hogy jól nézzen ki.
3/3 anonim válasza:
Én ismerek egyet, hozzá járok, és profi! Nekem megtalálta a megfelelő frizurát, maximálisan elégedett vagyok Vele! Dunakeszin a lakótelepen van, ha érdekel megírom a részleteket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!