Fejbőr, erős gombásodás, mit tegyek ezután? Képpel
Voltam orvosnál többször is, kaptam "belosalic"-ot (gombaölő) amivel be kell dörzsölni a fejbőrt és sampont is speciálisat.
Ez már 5 éve tart, hiába csinálom a kúrát ha kihagyok 2-3 napot már újra előjön...
Ki kell próbálnom új orvost. Volt már ilyen problémája valakinek? Esetleg tudtok valakiről aki küzdött ilyennel és elmúlt a gombásodás?
Közzéteszek pár fotót, ez a jelenlegi állapot. Illetve amikor ki van rázva a hajamból..
A segítő válaszokat előre is köszönöm!
22/f
A fiam is hasonló problémával küzdött, eddig ez a sampon az, ami hatásosnak bizonyul. Talán neked is segíthet.
Ez nem seborreás dermatitis?
Arra sajnos szteroidot adnak. A sulfulatom detergens jó, az általad linkkelt korpára.
Ha mégsem hatna amit eddig használtál:
sebészeti beavatkozás előtti bemosdásra használt sterilizáló kézmosót használj a fejbőrödre. Szerintem kétszer naponta. Ha a sűrű szert választod, akkor hagyd rajta ameddig tudod. Nem árt, ha rövid a hajad (ha férfi vagy: tarolj!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!