Ha egy hétig erős sminkkel terhelem az arcom?
Alapvetően nem szoktam sok sminket használni. Most viszont egy hétig intenzívebben, erősebb sminket terveztem hordani.
Még csak egy nap telt el, de már így is rosszabb az arcom állapota. Alá krémezek és rendesen tisztitom tonikkal előtte és utána is.
Tudom, hogy bőrtípustól függ, de nagyon el lehet ezzel rontani a bőröm. Nem vagyok pattanásos típus, de most féltem a bőröm.
Arctisztítót használsz, vagy csak tonikot? Milyen tonikot? Milyen krémet? Milyen alapozót?
Csak mert én 14 éve alapozok, és soha nem voltak pattanásaim.
Eddig Garnieres tonik használtam az elfogyott, így most egy lemosóját használom. Csak azért kentem fel alapozót mert nagyon zsíros a bőröm és fénylek.
Helyesbítek BB krémet.
Érdekes én úgy 8 éve minden nap sminkelek, ami egy 3 lépéses alapozással kezdődik. Előtte megmosom az arcom és eltávolítom az előző napi maradványait. Semmi krémet vagy speciális lemosót nem használok csak simán az alapozót.
Semmi baja a bőrömnek. Vagyis egy bizonyos szépséghibát takarok a nyakamon, államon emiatt kenem le egységesen az egész arcom.
Semmi probléma egyébként a bőrömmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!